Производство на индустриално оборудване от метал

Стилконструкционс ЕООД извършва производство на индустриално оборудване от метал, като едни от най-произвежданите изделия са  транспортни колички за автомобилостроенето, метални палети, метални комтейнери, помощни колички. Специализирани сме също в сглобяване и заваряване на детайли и възли от метал, използвани в машиностроенето.

 

Изработваните от нас изделия се отличават с:

 

  • Надеждност при натоварване
  • Прецизна изработка
  • Безопасност при употреба
  • Дълга експлоатация

Транспортни колички за детайли и възли в автомобилостроенето

Имаме богат опит с изработването и оборудването на метални транспортни колички, обслужващи различни сектори от автомобилостроенето. Изделията са конструирани от немски  специалисти и отговарят на изискванията на международните стандарти. Можета да разгледайте нашата галерия с някои от транспортните колички, които сме произвеждали за наши клиенти. Моля, свържете се с нас за повече информация!

 

Метални палети, контейнери, помощни колички и средства за производство

Изработваме различни видове и размери палети и контейнери, съобразени с изискванията и нуждите на клиентите. Моля, свържете се с нас за повече информация!

 

Детайли и възли в машиностроенето

Сглобяване и заваряване на различни детайли, представляващи части от машини и техника. Моля, свържете се с нас за повече информация!